Tällä välillä ollaan saatu ekat julkisivuluonnokset. Pirskatti, että toi ikkunoiden mieltäminen on vaikeaa. Makkariin en tahdo ikkunaa sängynpäätyyn - mutta silloin julkisivu näyttää ihan typerältä. Pöh. Pitänee laittaa kielto, ettei kukaan kulje simät auki ikkunattomalle eteläseinälle?

Kaivuri kävi pyörähtämässä tontilla toissapäivänä. KN kaivoi kaapeliojan sähkötolpalta tulevalle työmaakeskukselle. Samalla hän kaivoi pienen ojan tien poskeen, ettei hukuta keväällä sulamisvesiin. Hyvältä vaikutti. Tämä kaveri oli käynyt tontilla ilman, että savea on ihan joka puolelle - hyvä juttu. Samalla kaverinsa oli heivannut paikalle hiekkaa kaapeliojaa varten. Nyt ollaankin keskitytty siihen, että Mestari rakensi kodin työmaakeskukselle ja asentaa sen huomenna loppuun. Energialaitoksen kun pitäisi kytkeä meille sähköt vielä tämän vuoden puolella!

Tämä päivä ollaan kanniskeltu hiljalleen risuja ja polteltu ylimääräisiä havuja. Ihan pientä silppua kun ei jaksa heitellä sinne hakettimeen, niin poltetaan sitten kunnon notskilla!