Mein uus keittiö on nyt valmis. Keittiömaailman Sanna Hotti luki meitä kuin avointa kirjaa, ja piirsi kertalaakista meidän näköisemme köökin. Alakaappeja laitetaan kahdelle seinälle, yläkaappeja vain yhdelle. Olohuoneen ja keittiön väliä ei tukitakaan kaapeilla, vaan siihen laitetaan joku liikkuva kaluste. Laattoja ei tule, vaan välitilaan laitetaan lasin alle jotain kivaa. Kaapin ovet pistetään tummaa pähkinää, hyvin yksinkertaiset ovet - aivan kuten kyökin asujatkin Ü. Yllätin ihan itsenikin, kun tasoksi valitsin paksun, kiiltävän valkoisen, tosiaankin keinotekoisen näköisen melamiinin. Se vaan oli kuin nenä päässä...

Metsää on nyt raivattu urakalla. Klaani on ollut kaksi päivää liikenteessä, talon ja tallin paikat on nyt raivattu. Muutama muukin iso kuusi on lähtenyt. Appiukko perhana pääsi käsiksi mun isoihin mäntyihin... Mrrh. Toivottavasti pikkumännyt kasvaa nyt nopsaan, kun saavat enempi valoa.

Raksamies tulee tänään tukkikouransa kanssa kasaamaan tukit sahuria varten. Harmittaa, kun eilen tuli pimeä keskeyttämään hommat. Nyt se raksa liiskaa kaikki isot kuusenoksat tuonne mudan joukkoon, josta niitä ei saa irti erkkikään. Noh, ei voi mitään. Pääasia, että jostain löytyi tuo kourallinen raksa!

Sahuri tulee joko ensi tai seuraavana viikonvaihteena tekemään omaa savottaansa. Kyllä noista jo olemassa olevista tukeista ainakin yksi autotalli rakennetaan!

Viime viikonlopun ASTA-messuista ja niistä aikaisemmista Kastellin homimsta palailen myöhemmin. Nyt on pakko mennä välillä leipätyön ääreen.