Viime viikon aikana anturoiden alitukset ja salaojat on laitettu paikoilleen. Anturoiden paikat on täytetty ja tiivistetty isolla lätkällä. On melkein kun asvaltilla kävelis. Timpurin porukka tulee varmaankin tällä tai viimeistään ensi viikon alulla laittelemaan muotit ja muut valuja vaille valmiiksi. Sitten vaan odotellaan, että rakennusluvan valitusaika on ohi.

Tarkoitus olisi sitten muutenkin laittaa kaikkia lattiaan tulevat härpäkkeet valmiiksi ja valaa myöskin lattiat ennen taloa tuloa. Silloin ei tarvi katkoa nilkkojansa seiniä pystyttäessä - eikä myöskään nostella jotain raudoitusverkkoa ja muuta oviaukoista sisälle. Samoin sisähommiin pääsee sitten nopsemmassa aikataulussa.

Kenttäsaha tuli eilen illalla tontille. Vähän tämä tammikuun loppu näyttää tänä vuonna tällaiselle keväiselle... ;-) Sahurilla oli käynyt niin, että isännät olivat ilmoitelleet sahausta odottavia pinojaan pikkuisen pienemmäksi, joten ehti meille vasta nyt. Vaan ei se meitä haittaa, noita lautoja tarvitaan aikaisintaan 2009 kesällä kun autotalli tulee ajankohtaiseksi. Kolmisen päivää sahuri ajatteli varata meille aikaa. Minne hittoon me tungetaan se purumäärä, joka tuosta sahauksesta tulee?! Pussiin ja kalliilla hinnalla hampstereille myyntiin?

1498511.jpg