Ensimmäinen sinivuokkohavainto on tehty 6.4.2008. Emme sitten kuitenkaan onnistuneet kaivamaan ihan kaikkia vuokkoja pois tontilta, vaikka aika taitavasti yritimmekin.

1447559.jpg

Myöskin pienet apulaiset ovat päässeet viettämään rentouttavia päiviä ja poseeraamaan sorakasan laelle. Koko ajan ei tarvitse tehdä hommia ja kiskoa suodatinkankaita ylös erinäisistä vesilammikoista.

1447539.jpg

Ei vaan ole ollut kovin suotavaa, että pikkuapurit nauttivat äärettömästi saviliejusta. Zetorilla rälläämisen jäljiltä tontilta nimittäin löytyy ihan himpan verran savea, mutaa ja kuraa. Onneksi moska lähtee vedellä pois!

1447605.jpg

Ollaan tällä välin saatu jotain aikaiseksikin. Maadoituskaapelia on isketty maahan sen verran, että luulisi piisaava. Vesi- ja maalämpöputkia on peitetty kaivoilta talon nurkalle asti. Postilaatikko on asennettu paikoilleen eilen.

1447551.jpg

Huomisen hommana lienee tontille johtavan yksityistien kunnostaminen edes pikkuisen. Perhe Hoo oli jo meinannut jäädä tielle jumiin, se kun oli vähän vajonnut sorarekan alla... Perjantai olikin viimeisiä päiviä, kun tie ylipäänsä kesti sorakuormia. Tänään tielle oli ilmestynyt 6t:n painorajoitus. Perjantaina meille tuli siis 4 kasetillista soraa ja sepeliä. Eipä siitä paljon ole näyttää, uskomattoman pieni määrä oikeasti.

Tänään on jätetty rakannuslupahakemus! Sen kunniaksi aiotaan saunoa pitkään ja hartaasti ja mennä kympiltä maate. Jos hakemus menee läpi niinkuin suunniteltu, se saa lainvoiman 4.5.2008. Eipä sinänsä mikään kiire, sillä talopaketti on tulossa viikolla 22... Pieni jännitys pitää virkeänä!