Nyt ollaan nytkähdetty taas yksi askel eteenpäin tässä meidän taloprojektissamme. 29.4 asti ollaan oltu sekä talottomia että velattomia. Kaupat on siis tehty ja kaamea pakkausrumba käynnissä. Aikaa talon tyhjentämiseen on kuukausi, mutta eiköhän tästä parissa viikossa lähdetä Ü Se olisi ainakin tavoitteena.

Suunnittelutarveratkaisusta sain vihdosta viimein tilattua lainvoimaisuustodistuksen. Se tulikin tosi nopsaan, ihan parissa päivässä. Mestari toimitti sen heti rakennusvalvontaan, että rakennuslupa tulee voimaan heti valitusajan päätyttyä.

Tontilla, eli tulevalla Torpalla, ei ole paljoa tapahtunut. "Iso" tie kun kärsii pahimmista routavaurioista ikinä, ja siellä on 6 tonnin painorajoitus. Eipä paljon ajella täyttösoria, raudoituksia tai styrokseja tontille. Onneksi se näyttää joka päivä paremmalta. Timpuri kyllä lupaili, että hänellä on sen verran suhteita, että saa kuormat meille vähän nopsempaan kuin kauemmas tien varrelle.

Valuun jäävät vesi- ja sähösyötöt on sujutettu paikalleen, siinä kaikki tähdellinen mitä on voitu tehdä. Muuten aika onkin mennyt kahvitellessa, linnunlaulua kuunnellessa ja tontista nauttiessa. Pikkuapurit (=koirat) ovat iltaisin aivan puolikuolleita, kun joutuvat melskaamaan tontilla tuntikausia joka päivä... Parat Ü