Kahden viikon rutistus palkittiin eilen yhdentoista aikaan illalla, kun viimeiset teipit vedettiin alapohjan valua varten putkien suojaksi. Mestarilla apulaisineen on ollut hieman tiukat pari viikkoa, eli huominen määrätty vapaapäivä tulee justiinsa tarpeeseen.

1649027.jpg

Valuporukka tuli tänään siis paikalle seiskan maissa. Vielä ei ole raportoitu päivän tapahtumista Ü Valuporukka esitti kuitenkin toiveen, että autotallin pohjat tosiaankin valetaan alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen vasta myöhemmin. Tämä johtui siitä, että neliöitä on kuitenkin ihan kohtuullinen määrä, ja täksi päiväksi Hämeeseen on luvattu 22 astetta kesäistä lämpöä. Meille se sopi hyvin, koska autotallin täyttöjä ja putkistoja ei olisi mitenkään ehditty asentamaan täksi päiväksi. Harri-timpuri vähän lupaili, että Rouva Assari saa ottaa jo illalla tanssikengät mukaan ja voi vetäistä pienet valssit uuden olohuoneen lattialla Ü Wau.
Valuporukkaa:

1649039.jpg

1649046.jpg

Meidän uusi lattia!!

1649054.jpg

Timpuriporukka tuleekin sitten maanantaiaamusta alkaen rungonpystytyshommiin. Mestari alkaa tehdä täyttöjä autotalliin ja Rouva Assari työjarruineen (=koirineen) joutuu pysymään poissa Tontilta.