Nyt on koko talo levytetty seiniä ja kattoja myöten! Enpä olisi uskonut, kuinka hieno tunne on kuunnella talon kaikumista ;-) Eka raakapakkelointikierros on melkein valmis. Ensi viikolla päästään jo varmaankin sutimaan pohjamaalia. Wau! Tosin se tarkoittaa hyvin työntäyteistä pakkelointiviikkoa.

Suihku tosiaankin sitten meni vaihtoon. Ei vaan saatu Raindancea, joten se siitä. Nyt meille tulee ihan tavissuihku. Isäntä osti Oraksen hanat samalla. Keittiöön tulee Ventura -vipuhana kahdella juoksuputkella. Kodinhoitoon taas hana ulosvedettävällä juoksuputkella, joka riittää kura-altaalle asti. Vessoihin laitetaan sähköhanat, ettei niitä tarvitse lääppiä käsin.

Putkari kävi lauantaina. Seuraavan viikon perjantaina hän tulisi väkertämään meille vesiä, jotta Ekowellin asentaja pääsisi pikkuhiljaa asentelemaan maalämpöpuppua toimintaan.

Tällä viikolla pitäisi pikkuhiljaa alkaa vetää vesieristyksiä saunatiloihin. Laatat ja paneelit pitäisi hakea myöskin. Ja allekirjoittaneen pitäisi nähdä vähän noita petsejä, jotta laitettaisi petsaten sauna oikealla värillä kertaheitolla. Petsin päälle isketään sitten sauna- ja laudesuojat.

Saunan löylynsyöttökin järjestyi eilen hienosti. Toki meille tulee tavallinen kiukukin, mutta saatiin päähämme, että halutaan kiukaalle hana, joka toimii mankkuventtiilin perässä. Ongelmana oli vain keksiä, millainen "hana" tai ulostulo vedelle laitetaan. Sekin sitten järjestyi, kun talkootyttö S kävi visiitillä. Toteutuksesta kuva sitten joskus, kun ollaan siinä vaiheessa.

Kyllä on ollut niin kodikasta toimia Talolla, kun tuli roihuaa takassa. Me sitten tykätään siitä aivan valtavasti! Millään ei jaksettais odottaa, että päästään muuttamaan. Ajateltiin vähän, että tehdään "ylätaso" valmiiksi - tai ainakin pohjamaalille - ja sitten muutetaan. Keittiön kaapeistakin Kati soitteli viime viikolla, joten ei jää keittiöstäkään kiinni. Josko jo kuukauden päästä olis jotain tsänssejä... Appiukko kun viikottain soittelee, että koska saisivat palata kesämökiltä tänne talviasuntoonsa, jossa me tämä väliaika majaillaan...