Meillä taas vaihteeksi toimitukset pelaa. Väliovet tulevat tontille tänään, vaikka toimitusajaksi uhkailtiin 10 viikkoa. Nooh, menihän siinä kuukausi... Suurin osa muistakin toimituksista on meillä pelannut etuajassa, joten hyvä näin. Kastellin yhteistyökumppaneiden kanssa on ollut hyvä toimia.

Eilen on vedetty eka vedeneristyskerros peskariin. On se vaan joka kerran yhtä eksoottisen väristä. Hui hirvitystä. Onneksi näen jo sieluni silmin valkoiset, harmaat ja ruskeat laatat pinnoilla.

Ylätason paklaukset on hiottu ekaan kertaan ja osa paklattu jo uudestaankin. Isäntä ja hänen Velipoikansa ovat päättäneet pitää tänään vedeneristys-, paklaus- ja soranlevityspäivän. Eilen tontsalle tuli pari kasetillista soraa ja hiekkaa, tänään tule ajotien päälle sepeliä. Siitä se pikkuhiljaa alkaa muotoutua!

Eilen päätettiin, että saunan valmistumisen jälkeen pidetään kaksi päivää vapaata, jolloin pelkästään saunotaan uudessa saunassa. Tervetuloa katsomaan kahta jättiläiskokoista, valkoista, ryppyistä rusinaa - sillä siltä me näytämme kahden päivän löylyttelyn jälkeen!