Tällä viikolla Tontsalla onkin ollut hulinaa. Mun Iskä ja Isännän Velipoika ovat olleet hiomassa, paklaamassa ja maalaamassa. Työteliäitä tsällejä, ei muuta voi sanoa. Koko ylätaso on nyt kahteen kertaan pohjamaalattu - eli ens viikon tavoite on jo saavutettu. Kiitos pojat! Tosin homma jatkunee, sillä kultainen Iskä on luvannut tulla jatkossakin jeesimään. Tänään ajattelin tehdä vielä pieniä paklauksia ja sitten vedän pintamaalin niihin seiniin, mihin tuota himmeää Palatsia isketään. Värin nimi sopii meille, ollaan ihan himmeitä koko porukka ;-)

Eilen Isäntä sai laatoitettua sisustuskivellä löylyhuoneen muurinpuoleisen päädyn. Siitä tulee hieno - tai ainakin ihan meidän näköinen. Iskä myöskin keksi ratkaisun meitä askarruttaneeseen laudejärjestelyyn. U-lauteet eivät sittenkään mahdu ikkunapäätyyn, koska jalkatilaa jäisi liian vähän. Tehdään siihen sitten L-lauteet ja isompi, viistetty jalkataso. Kulku helpottuu näin, ja pesuhuoneen viistot linjat jatkuvat löylyhuoneen puolella niin lauteissa, kiukaassa kuin löylynheittohanassakin. Hienoa.

Huomenna olisi tarkoitus alkaa säköjen veto. Putkituksethan siis ovat olleet valmiina jo vaikka kuinka kauan, mutta johdot uupuu. Sen jälkeen vedetään paneelit kattoon ja odotellaan ensi perjantaina. Perjantaina nimittäin putkarin pitäisi tulla paikalla. Sitten päästään pikkuhiljaa suunnittelemaan maalämpöasentajaa ja sitä kautta lämmitystä ja laminaattien laittoa. Keittiökamat haetaan tontille ens viikolla. Sitten pääsen luppoaikana kokoamaan kaappeja. Kun sähköt, vedet, lattia ja keittiö on mallillaan, niin sitten suunnitellaan muuttoa! Alataso on meinaten tarkoitus tehdä vasta sitten, kun asutaan jo talossa. Tosin jos nämä meidän työmiehet ovat näin ahkeria, niin muuttoon mennessä koko talo on valmis terasseja lukuunottamatta.

Vaan nyt pitää suunnata Tontsalle. Tämän päivän projektina on pesuhuoneen laatoitus, pintamaalaus ja kaverin muuttoapuna oleminen. Ensi viikonlopustakin nipistetään yksi päivä muuttoon, mutta ehkä tämä meidän aikataulu ei kaadu siihen ;-)