...aivan huomaamatta, kun on mukavaa. Päivitykset ovat näköjään jääneet vähän hunningolle - eikä kuvia ole vieläkään tarjolla. Se kamera kun on edelleen tontilla...

Toissapäivänä saatiin tontille lämmintä. Talo oikeasti lämpiää nyt maalämmöllä :-) Lämmintä vettäkin tulisi, jos olisi hana. Vautsi! Iskä tilkitsi eilen ulko-oven raotkin, jotta lämpö ei pääse harakoille.

Päävessaa ja kodinhoitoa lukuunottamatta kaikki pinnat on pintamaalissa. Alatason sisäkattopaneelit vielä puuttuvat - ja lattia. Keittiö ja olohuone ovat jo saaneet laminaattinsa. Kyllä se näyttääkin hyvältä, vaikka on vielä turkasen pölyinen. Pelihuoneen laminointi lienee seuraavana vuorossa.

Keittiön kaapit ovat kahta seinäkaappia lukuunottamatta paikoillaan. Laatikot puuttuvat vielä parista laatikostosta, kun tuli pieniä mutkia matkaan. Tasosta nousevat pistorasiat kun eivät mahtuneetkaan laatikoiden taakse, ja meidän piti vaihtaa jätevaunukiskot kyseisiin laatikoihin. Isäntä ei vielä ole ehtinyt lyhentää laatikon pohjalevyjä, joten en ole saanut kasattua laatikoita paikoilleen.

Pesutilojen kaikki laatoitukset on tehty ja saumattu. Valkoinen, rosopintainen laatta on oikeasti tosi kiva! Me tykätään, ja se kai se on pääasia. Katto- ja saunan paneelit ja sävytetyt saunasuojat ovat jo talolla odottelemassa värjäystä ja seinään laittoa. Pelihuone vaan pitää saada tyhjäksi, jotta saan ne siististi sävytettyä. Katoista tulee Isännän toiveen mukaisesti valkoisia, ja seinistä ja lauteista minun toiveeni mukaisesti harmaita. Saas nähdä, miltä yhdistelmä näyttää!

Eilen saatiin ekan kerran sähköä seinästä! Oli muuten hieno tunne. Niin, onhan meillä oikeasti nappivalokin teknisessä tilassa...

Eilen poitsut aloittivat autotallin täyttöjä. Hyvin tsällit saivatkin touhuttua ennenkuin hämärä laskeutui ja työt piti lopettaa. Alkoi olla turhan riskialtista ajella raksalla, kun ei nähnyt missä muut ihmiset menevät. Tänään homma jatkunee, jotta saadaan vielä ennen talven tuloa styroksit ja raudoitukset pakoilleen ja peiteltyä koko komeus pressuilla.