Toissapäivänä meillä tehtiin siis muuttotarkastus. Kaikki oleellinen meni hienosti läpi. Yllättäen makuu- ja kodinhoitohuoneet jäivät käyttöönoton ulkopuolelle. Pieni pääni ei kyllä tajua, että samassa kunnossa olevat työhuone, vessa ja eteinen menivät läpi... Ilmastoinnista täytyy vielä toimittaa pöytäkirja, kunhan Riku tulee säätämään sitä parin kuukauden asumisen jälkeen. Takan edestä puuttui myöskin pelti, se me oltiin unohdettu ihan kokonaan, vaikka siitä juuri edellispäivänä oli puhe.

Muuttotarkastuksen kunniaksi sauna lämpisi perjantaina ekaa kertaa. On kyllä pakko myöntää, ettei siellä oikein tullut hiki, eikä lauteina toimineet muurarin tellingit olleet kovin mukavat. Eilen sitten tilkittiin vähän oven rakoja (lasiovet asennettiin siis toissapäivänä) ja annettiin saunan lämmitä vähän kauemmin. Se tuntui jo melkein saunalta!

Tämän päivän ohjelmassa on ollut lauderunkojen väkästelyä ja petsaamista. Isäntä väkersi ja minä petsasin. Iltapäivä kuluikin sitten laudelautoja värjätessä ja öljytessä. Vähän jännitti, että tuleeko LIberonin mustanharmaasta liian tumma, mutta luulen sen olevan juuri passeli. Täytyy öljytä lauteet vielä ainakin kertaalleen sitten paikallaan, kertakäsittely ei taida suojata tarpeeksi.

Kyllä on ollut hienoa, kun aamuisin saa nukkua pitkään, kun matkoihin ei mene aikaa. On myös valtavan hienoa, kun ruuan voi laittaa siinä sivussa, eikä tarvitse poistua kolmeksi tuntia työmaalta. Jännää on se, ettei tämä pulju tunnu ollenkaan työmaalta, vaikka hommat on vielä ihan riipin raapin :-D