No nyt alkoi Lyyti-tätille tulla asiaa. Eilen saatiin korjattu versio pohjasta. En vaan nyt tähän hätään saa sitä siirrettyä tänne, mutta päivänä jonakin... Ikkunat on vielä ihan hakusessa, mutta ne on nyt pieni juttu. Asemapiirroksessakin talo oli vähän vika paikassa, mutta se oli yhdellä hiiren klikkauksella korjattu asia.

Suunnittelutarvepaprut odottelee tuossa keittiön pöydällä, että "joku" saisi lähetettyä ne. Täytyy kaivella viikonloppuna naapureiden osoitteet esille. Eihän noita tarvi lähettää kuin ulkopaikkakuntalaisille, mutta siltikin. Sitten täytynee sopia treffejä paikkakuntalaisten kanssa. Tästä se homma lähtee.

Mestari lähetti eilen pohjakuvia firmalle, joka tekee vähän laskelmia lämmitysjärjestelmien järkevyydestä, lähinnä hankinta- ja käyttökustannuksista. Maalämpöä varten meillä olisi paljon hyvää savipeltoa, mutta kun toi talo ei ole niin iso, että välttis kannattaisi. Nooh, kunhan katsotaan setien laskelmat.

Viikonloppu meneekin varmaan nykyistä kämppää siivotessa. Maanantaina tulee kiinteistövälittäjä arvioimaan talon hintaa. Mestari oli pyytänyt käymään saman sällin, keneltä me ostettiin tämä pirtti viis vuotta sitten. Saas nähdä, miten arvon on käynyt.