Ookkei, meistä alkaa tulla uusilla kulmilla puheenaihe. Niinhän sitä sanotaan, että kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään. Tuleva naapuri oli bongannut Assarin hyvän ystävän ja pyytänyt antamaan yhteystietonsa meille. Tulevalla naapurilla on nimittäin rakennusfirma, ja hän olisi kovasti kiinnostunut meidän suunnitelmistamme jo ennenkuin mitään suunnitelmia edes on! Juuh, ja hän on tietysti halpa ja hyvä. Siihen en vielä osaa ottaa kantaa ;-) Kaveria tietysti polttelee pitempi työmaa kivenheiton päässä kotoa.

Suunnitelmien edistyminen TJ:n kanssa tuntuu tosi takkuiselta. Vieläkään ei ole kuulunut mitään papereista, joiden piti olla tällä viikolla kondiksessa. Tehtiin juuri päätös, että jos kovistelematta ei tällä viikolla saada mitään paperilla, niin suunnittelija menee tosiaankin vaihtoon. Sitten otetaan tulevaan naapuriin viimeistään yhteyttä! Toivottavasti TJ saisi edes ne suunnittelutarveratkaisupaperit, niin voitais lunastaa ne ja jättää homma sitten siihen. Katsotaan nyt kuinka käy. Tietysti sillä on sitten jotkut tosi makeet ja hyvät suunnitelmat meidän unelmatalosta...

Ensi viikonlopulle on luvattu mahdottoman upeaa ilmaa: aurinkoista ja pikkuista pakkasta. Assari päätti tällä istumalla, että meidän porukka on koko viikonlopun valoisan ajan metsässä silppuroimassa (on muuten tehokas peli), juomassa kahvia ja syömässä herkkuja. Palanut hernerokkakin maistuu omassa metsässä niin hyvälle!