Juurikaan mitään ei ole tapahtunut edellisten päivitysten jälkeen. Maakaapeli tolpalta keskukselle on nyt peitetty hiekalla. Kaivanto on muutoin vielä täyttämättä. Hullukaan ei ala lapiohommina heittelemään sitä savimäärää kaivantoon.

Juuri joulun (21.12.97) alla muistin tulevia naapureita suunnittelutarveratkaisupapereilla. Seitsemästä naapurista neljä oli palauttanut paperit eiliseen mennessä. Sanoisinpa, että kohtuullisen nopsaa toimintaa. Ilmeisesti olimme tehneet homman riittävän helpoksi palautuskuorineen, ohjeineen päivineen. Yksi ei todennäköisesti vastaa ollenkaan, vaan hänen kuulemisensa jää kaupungin rakennusvalvontaviranomaisten hommaksi.

Yhdellä naapuritilalla on kolme omistajaa ja sen lisäksi tilan Pappa L hallinnoi tilaa. Papalle laitoimme myöskin paperit, vaikkei niitä virallisesti olisi tarvinnutkaan. Oli niin kiva tunne, kun Pappa L toivotteli vapisevalla käsialalla kirjoittamassaan lappusessa meidät tervetulleiksi.

Kävimme laattakaupoilla tänään nykyisen talomme saunaremonttia varten. Uuden kodin materiaalit alkavat näköjään hahmottua samalla. Pesutiloihin tulee niin isoa laattaa kuin mahdollista, joko valkoista ja harmaata tai sitten osittain puupintaisen näköistä. Todennäköisesti pesuhuoneeseen tulee hemmetin kallis, suorakaiteen muotoinen lattiakaivo. Sehän se nyt on oleellisin asia Ü Oli aikamoinen homma löytää sen nimi - Unidrain - kun olin kuullut ko lattiakaivojärjestelmästä ennenkuin meillä oli mitään ajatustakaan rakentamisesta. Sitä onneksi löytyy ainakin Laattapiste Collectionin ja Onnisen kautta.

Jaaha, ei auta muu kuin lähteä repimään nykyisen saunan lattiaa irti... Sekin kun on vielä tehtävä ennenkuin päästään uutta rakentamaan. Kaikki joutavat hommat sitä pitääkin itselleen haalia!