Pientä päivitystä tammikuullekin. Suunnittelutarveratkaisu (STR) paperit on vihdoin jätetty kaupungin rakennusvalvonnalle. Tulevilta naapureilta tulivat viimeiset paperit siten, että paprut saatiin virastolle tuossa puolen kuun maissa. Nooh, puuttuihan sieltä toki muutama asemapiirros, julkisivuluonnokset sekä todistus siitä, että tontille on tieliittymä. Onneksi nuo paperit saatiin toimitettua saman päivän aikana. Maaliskuun loppuun mennessä pitäis STR olla ok, ja siitä pari viikkoa eteenpäin rakennuslupa. Eli silloin päästäis huhtikuulla aloittamaan niinkuin oli suunniteltu.

Tänään oli sitten ollut STR-katselmus, jossa oli noussut taas jotakin asioita esiin. Autotallista - joka rakennetaan sitten joskus - tarvittaisiin luonnokset mukaan. Oolrait, tämä siis siksi, että tallille on varattu hirveästi neliöitä. En tiedä, mistä ne neliöt ovat sinne humpsahtaneet. Kaavoittajatädin kanssa pidetään sitten palaveeriä tulevana torstaina 31.1.2008 julkisivua koskien. Mikähän siellä nyt mättää...?

Keittiötä käytiin alustavasti suunnittelemassa tuossa pari viikkoa sitten. Nyt luonnokset ovat tekeillä, ja päästään hoitamaan sitäkin hommaa eteenpäin. Keittiö kun vaikuttaa ikkunaan, joka sitten taas vaikuttaa ikkunoihin muualla talossa.

Suurin takaisku on ollut se, ettei amiksen talolinja ehdikään rakentamaan meille pohjia ja runkoa, kuten pari kuukautta sitten osaston johtajan kanssa oli suunniteltu. Plääh. Nyt täytyy miettiä tuon Mestarin kanssa uusi suunnitelma tätä koskien.

Mestari on muuten ollut hirmuisen reipas. Talon ja tallin paikat on jo raivattu pienemmistä puista, isommat odottivat kaatorautaa avuksi. Perhe Hoo oli meidän kanssa sunnuntaina ulkoilemassa. TH veti mönkkärillä pitkin metsää, ukot kaatoi puita ja akat poltti risuja. Kyllä oli mukavaa. Tuolla metsässä mieli kyllä lepää ihan eri lailla kuin täällä kaupungissa!