Nyt alkaa hommat luistaa vauhdilla. Kaivurimestari on siis ollut pari päivää hommissa. Tänään on uusittu tie melkein tulevalle talolle asti. Olipa pikkuisen messevää ajella tontille... Portti vaan ei pidä enää pienempää koirista, kun tie nousi sen verran. Maan sulettua täytynee ajaa vähän kamaa vielä tielle. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Porakaivohemmo pääsee masiinansa kanssa paikalle.

Porakaivohemmoa varten pitää vielä huomenissa tehdä paikka, joka kestää hänen noin 33 tonnin painoista porauskalustoaan. Kaivonpaikan lisäksi kaivuhommista on jäljellä yhden talon nurkan ja autotallin pohjat. Sitten on hetkeksi mylläykset myllätty.

1394199.jpg

Kastellilta tuli eilen uusi tarjous talopaketista. Uudella kattomallilla hinnaksi tulisi 55k€. Siinä on tosin mukana käyttöullakko, jota aikaisemmassa tarjouksessa ei ollut. Nyt kattomuoto vaikutti sen verran, että on ihan se ja sama laittaa säilytystilaa ullakollekin. Eipähän haittaa vaate- ja kodinhoitohuoneen välisen seinän kaataminen.

Nykyisestä talosta on vihdoin annettu kirjallinen tarjous. Johan talo on melkein kaks viikkoa ollutkin myynnissä... Tarjous on viisi tonnia vähemmän kuin pyynti, eli eiköhän siitä saada sorvattua molempia osapuolia tyydyttävä hinta.