Kyllä oli eilinen päivä kiiruinen. Me oltais mokomat otettu vähän lunkimmin, kun on sunnuntai ja kaikkea... Ei se vaan niin käy - ja hyvä niin. Raksamiehet alkoi soitella jo ennen kasia. Porakaivohemmo halusi varmistaa, että kaivanto kaivolta talolle on kaivettu, että putket saa tuotua. No eihän se tietysti ollut. Onneksi Kaivurimestari soitteli heti perään, että hän on nyt menossa töihin, kun piti perjantaina lupopäivän. Että sillees.

Nyt on siis pumppu kaivossa ja putket rullalla vieressä odottamassa. Mutta nyt siis saa tontilla oman kaivon vettä! Tämän tai ensi viikon aikana kaverit tulevat sitten touhuamaan sen maalämpöhässäkän kanssa.

Kaivurimestari oli eilisen aikana saanut anturanpaikat valmiiksi. Tällä erää isolla koneella tehtävät hommat on nyt tehty, eli kone lähtee tänään tontilta muihin töihin. Tarvittaessa saadaan kyllä pikkukaivuvia (ei nyt ihan minisellaista, mutta tota Länkkäriä pienempi) lainaksi. Iso kaivuri tulee takaisin sitten, kun talo on valmis ja Rouva päättää, mihin haluaa niitä nousseita jättiläiskiviä siirrettämän. Kaivurimestari kun on aikaisemmissa projekteissakin nostellut Rouvan haluamia kiviä 10cm tarkkuudella ja kallistellut niitä oikeisiin asentoihin ja... tuntee siis Rouvan ja Rouvan kummalliset päähänpistot.