Nyt on Porakaivohemmon kahden kaverinsa ja Mestarin avustuksella saanut iskettyä maalämpökaivoon 600 metriä muoviputkea. Siltä osin homma on vähän aikaa kondiksessa. Koiran putoamisen estävä tulppakin on siis poissa Ü

1433087.jpg

Mestari oli myöskin asentanut suodatinkankaat talon paikalle. Se olikin ollut vähän haasteellista hommaa, kun toinen koiristamme oli ottanut kankaan reunasta kiinni ja lähtenyt viipottamaan sen kanssa pitkin metsää... Onneksi kangas oli sen verran pohjassa kiinni, ettei sitä saanut leviteltyä ihan yltympäriinsä!

1433119.jpg

Tallin allahan suodatinkangas olikin jo aikaisemmin leviteltynä.

1433103.jpg

Tämän päivän uutuusjuttuihin kuului vielä tukikohdan tuominen tontille. Mestarin veljeltä saatiin raksalle lainaan asuntovaunu. Siellä käy kahvinkeitto ja muu kokkailu nopsasti. Myöskään koiria ei tarvitse lähteä viemään kotiin kesken kaiken puuhailujen, jos kylmä sattuu yllättämään. Eipä sitä tiedä, vaikka tuolla jossain vaiheessa tulisi yötäkin oltua.

1433146.jpg

Huomiselle päivälle sitten odotetaan sorakuljetusta. Paikallinen toimittaja sitten kuitenkin lupasi tuoda talon täyttösoria, vaikkei aluksi näin pieni toimitus kiinnostanutkaan... Paljastui sitten loppuviimeksi, että olen oman ammattini kautta tehnyt kyseisen kaverin kanssa hommia, ja sopinut edullisista toimituksista jo vuosi sitten. Keh keh.

Vastaava mestari hyväksyi sen, että salaojat saa tehdä "lötköstä" putkesta, kunhan alusta vaan tasataan kunnolla, ettei putki jää mutkille. No sehän kyllä passaa! Saadaan nimittäin Kaivurimestarin kaverilta kyseistä putkea 1€/m, jolloin meillä on varaa iskeä putkea ihan mihin vaan ja melkein kuinka paljon tahansa.