Rakennuslupa on myönnetty!
Rakennuslupa on myönnetty!
Rakennuslupa on myönnetty!
Rakennuslupa on myönnetty!
Rakennuslupa on myönnetty!

Tulikohan nyt varmasti selväksi? Rakennusluvan läpimeno tuli tänään vähän kuin puun takaa. Mestari meni viemään kaupungille Kastellin kautta tulleita perustuskuvia, ja Rakennustarkastajatäti kertoikin mukavia uutisia. Mustaa valkoisella tosin nähdään vasta ensi viikolla, ja senkin jälkeen on vielä valitusaika. Siltikin aika hieno tunne.

Kakkoseksi jäi jopa ensimmäisen postin saapuminen pelipaikalle. Postilaatikosta nimittäin löytyi Rautian lasku Ü Että joskus laskujen tippumisestakin voi tulla hyvälle tuulelle.

Vanhasta/nykyisestä talosta on kaupantekopäivä jo sovittu. Kaiken pitäisi pian olla plakkarissa. Nyt vaan toivotaan, ettei seuraavien parin viikon aikana tipahtele kovin isoja laskuja... Tai kai tuo Vastaava meille kirjoittaisi jonkinlaisen valmiusastetodistuksen, mutta ei sitä nyt tähän hätään tarvita. Lainaa ehditään nostella vielä moneen kertaan...

Huomisen ohjelmanumerossa on salaojien asentamista ja anturoiden paikkojen mallaamista sekä mahdollisesti pohjien lätkääminen vähän isommalla lätkällä - sikäli että päivää riittää. Onneksi on noita apureita, jotka melkein väen vängällä haluavat jeesimään. Meillä ei todellakaan ole mitään sitä vastaan ;-) Vastaava ja mahdollisesti Timpurikin tulevat huomenna käymään paikalla. Nyt kun voi kaiken laittaa valua varten valmiiksi, niin tuntuu siltä, että hommassa päästään taas notkahdus eteenpäin. Ehkä me joskus saadaan ne seinätkin... Ei vain, seinät ovat tulossa viikolla 22.

Mitäs tässä muuta, muuttoa valmistellessa. Lähes kaikki huonekalut on jo myyty tai lahjoitettu. Papereita, vaatteita ja pikkuesineitä pitäis käydä vielä läpi. Mahdollisimman vähän kamaa ajateltiin uuteen paikkaan viedä - eipähän tarvi säilöä kamoja muiden nurkissa tätä väliaikaa. Nyt kun Assari (=minä) vaan raaskisi raakata kamaa pois oikein raakalla kädellä. Se vaan ei ole vahvin puoleni se, ei todellakaan.