Tänään, sunnuntain kunniaksi, talotavarat saapuivat paikalle. Tai ainakin osa niistä. Itse asiassa alajuoksut olivat ainoat, jotka jäivät uupumaan toimituksesta. Kattotuolienkin piti tulla tänään, mutta ne tulevatkin vasta aamukuudelta. Kuljetustsällit olisivat halunneet tulla jo yöllä tuomaan kamansa, mutta tällä kertaa Mestari ei suostunut moiseen. Sen verran ollaan kuultu kauhutarinoita siitä, kuinka kattotuolit on jätetty jonnekin kauas tienvarteen, ettei tahdottu itselle välttämättä käyvän niin.

Talon osalta sisätäytöt on tehty, suuri osa putkituksista myöskin. Alapohjan styroksit ovat paikoillaan. Tällä hetkellä miehet ovat vääntämässä rautaa lattian vahvennuskohtiin. Huomenna pitäisi saada raudoitusverkkoja vähän mallilleen ja ylihuomenna raudoituksiin tulevia putkituksia kiinni. Torstaina olisi sitten vuorossa lattian valu. Autotallin valu päätettiin suosiolla jättää myöhemmäksi, vaikka alunperin se oli tarkoitus tehdä tässä samassa yhteydessä.

1649004.jpg

1649015.jpg

Tässä hommassa kyllä todella huomaa, kuinka rahaa palaa. Juuri makseskelin pari pikku laskua, ja loppusaldona oli 12k€. Tällä hetkellä tonttiin, perustuksiin, täyttöihin, tiehen, kaivuihin, maalämpöön, veteeen, sähköön ja muuhun sellaiseen härpellykseen on uponnut reilut 70k€. On se vaan hupaa...

Puustellin tädin kanssa kävin vähän neuvottelemassa Torpan keittiöstä. Täytyy vähänkysellä, josko saisi halvempaa tarjousta kuin tuo ensimmäiseen suunnitelmaan perustuva. Meillä nimittäin taitaa mennä keittiön värit uusiksi. Tulin siihen tulokseen, että jos lattia ja kaapinovaet ovat vähänkään eri sävyisiä, niin se häiritsee pidemmän päälle meikäläisen silmää. Tarvinnee vaihtaa niin, että kaapeista tulee valkoiset ja tasoista joku melko tumma. Pelkään vaan, ettei keittiöstä tule liian kliinisen näköinen. Toisaalta kaikki muu kuin puhdas valkoinen näyttää jotenkin tunkkaiselta, tuo valkoinen on niin raikas... Tiedä häntä. Sain kuitenkin päätettyä sekunnissa, että pesuhuoneen suihku tulee nurkkaan eikä suoralle seinälle :) Jotain positiivista.