...väliaikaiseen asuntoon. Muuttoilmoitus on siis tänään tehty, ja koko porukka on ekaa yötä uudessa majapaikassa. Mestari ja puolet elukoista muuttivat jo pari päivää sitten, mutta Assari ja loput pojat vasta tänään. Toki myydyssä talossa on vielä tavaraa jonkin verran jäljellä - ja siivoamista paljon. Väliaikaiskämpässä opimme ainakin arvostamaan sitä avaruutta, jota tulevaan kotiimme - Torppaan - pyritään saamaan.

Tontilla on taas tapahtunut jotain. Timpurin porukka tulee huomenissa asentamaan muotteja pohjia varten. Lattialämmityskaapelit, WehoPuts5 ja lämpökanaaliputket talon ja tallin välille tulivat tänään tontille.

WehoPutsin tuoja oli sitten onnistuneesti tiputtanut 11 tonnin kuljetuskalustonsa meidän tieltä ojaan. Olipa hyvä, että tietä laitettiin juuri monella tonnilla kuntoon... Mrh. Vaan eihän vahingoille mitään voi. Onneksi oli Zetor, jolla pirssin sai kevyesti ojasta ylös!

Jaahas, sitten testaamaan kesäsaunaa. Tuolla se lämpiää naapurissa, kun Assari juoksi tien yli naapuriin lainaamaan nettiä päivityksiä varten. Asiat tärkeysjärjestykseen, kerta.