Maalämpöpömpeli tuli toissapäivänä tontille. Oli muuten hiukkasen jännää, kun Veljeskaarti siirsi sen traktorilla ja miesvoimin talon toiseen päähän, nosti oviaukosta sisälle ja siirsi tekniseen tilaan... Masiina kun painaa kuitenkin sellaisen 300kg, eikä alusta ole ihan tasaista. Hyvin pömpeli kuitenkin siirtyi ja Isäntä valoi sille eilen jo kodinkin. Samaan syssyyn hän asensi sähkökeskuksenkin paikoilleen. Kyllä nykyaikaiset keskukset vaan ovat siistejä ja hienoja.

Eilen Tehokaksikko peuhasi villoissa, ja nyt koko välikatto on villoitettu! Jippijaijee! Pikkuhiljaa alkaa lämmin pysyä pirtissä. Eilen saatiin terassin ovikin asennettua paikoilleen. Enää puuttuu neljä ovea...!

Isäntä on tehnyt vähän maansiirtotöitäkin. Wehoputsin ylivuotoputki oli asennettu niin, että kunnon tulvan sattuessa vesi meni ojasta ylivuotoputkea pitkin putsariin. Isäntä sitten kaiveli kivikovaa savea kolmisenkymmentä senttiä, jotta saatiin rumpuputki asennettua vähän syvemmälle. Kyllä me jo odotetaan kaivuria paikalle, että ojat saisi tehtyä kunnolla ja pinnat muotoiltua niin, ettei koko tontin alaosa lainehdi veden alla. Tosin koirat nauttii mutaleikeistä ;-)