Ne on sitten eilen puhallusvillat pöllytetty paikoilleen. Välikatossa kulkevien sähköpiuhojen vedon kanssa meinasi tulla hitusen kiire, kun puhallusvillamiehet tulivatkin jo viikon päästä tilauksesta - eivät suinkaan kolmen viikon kuten oli puhe. Ei siinä mittään, Rouva Assarikin sitten veti tyytyväisenä piuhoja ja naputteli niitä kiinni. Kaikki saatiin kuitenkin mallilleen ennen kaverien tuloa. Nyt voisi melkein sanoa, että talvi saa tulla :-)

Takan kanssa kävi aivan samoin. Oltiin onnettomat unohdettu kokonaan, että takkamuurarit olisivat tulossa viikolla 39. Ei siinä muuten mitään, mutta he olisivat halunneet tulla jo maanantaina. Eikä siinäkään muuten mitään, mutta meidän muurari on Espoossa lopun viikkoa talonpystytyksessä... Eihän siinä sitten mitään, me opeteltiin sitten muuraamaan. Tässä joutuu kaikenlaisiin uusiin toimiin. Takan taustalle jäävä seinä pitää nimittäin tiistaiaamuun (Sain lykättyä takkamiesten tulon sinne) mennessä pinnoittaa lopulliseen muotoonsa. Toivottavasti oma muurarimme Jarmo tai takkamiehet eivät kuole nauruun, kun näkevät muurausjälkemme... Vähän kyllä jännittää mennä katsomaan, että onko eilen muurattu seinä vielä tänään pystyssä ;-)

Niinkuin huomaatte, meillä ei ole ollut mitään pulmaa myöhästelevien työmiesten tai toimitusten kanssa!

Tuttu putkari oli ainoa, joka viime perjantaina juovuspäissään soitteli, ettei ehdikään tekemään meille jotain liitoshommia. Onneksi toiselta kaverilta löytyi kaveri, joka tulee parin viikon sisään katsomaan putkihommia. Hän lupasi tehdä homman asevelihintaan, tai vaihtoehtoisesti opastaa Isäntää ja kaveria tekemään homman itse. Juotos-, hitsaus- ja liitoshommat kun näiltä kavereilta kyllä sujuu.