Niin se kesä ja lämpöiset kelit vaan menivät tältäkin vuodelta. Eilen sai raksalla laittaa jo fleecepaitaa, pipoa ja kaulaliina niskaan. Onneksi vilu ei pääse liki, kun tekee hommia.

Maalämpöpömpeli on siirretty paikoilleen ja sen ympärille on väkästetty vähän seinääkin. Seiniä on puoliksi levytetty paljon muualtakin, ainoastaan kodinhoitohuoneen ja yksi olohuoneen seinä uupuu kokonaan. Niitä ei ihan vielä tehdäkään edes puolivalmiiksi, jotta on tilaa kuljetella levyjä läpi huushollin.

Väliseinien toisen puolen levytyksen jälkeen on vuodossa sähköputkitusten tako. Meillä olisi suunnitelmissa, että niitä pääsisi väkästämään viikonloppuun mennessä. Sitten pääsisi villoittamaan ja levyttämään loputkin.

Maailman mukavin muurari on ollut parina iltana tekemässä piippua. Nyt se näkyy jo katollakin :-D Huomenissa hän suunnitteli aloittelevansa pesuhuoneen seinän muuraamista. Muurari Jii esitti kainon toiveen, että saisi muurata seinän kokonaan, eikä Isäntä jatkaisi hänen aloittamaansa työtä. Mistähän kummasta moinen johtuu...? Näin kysyy nimimerkki "Meidänkö seinä meinasi kaatua Isännän muurauksen jälkeen"

Ai niin, olenkohan muistanut kertoa piha- ja värityssuunnitelmien kohtalosta kaupungin käsittelyssä? Joka tapauksessa molemmat tulivat hyväksyttyinä takaisin 26.8.08. Ei tarvitse siis lähteä muuttamaan jo valmiiksi maalatun ulkoseinän väriä. Väri oli sen verran kiva, että muurarikin kehui sitä oma-aloitteellisesti. Oli kiva kuulla, että joku muukin tykkää siitä!