Jippi-jai-jee! Loppuviikosta Tontsalla on käynyt oikein sutina. Perjantaina ylätaso saatiin toiselle pohjamaalille. Sen jälkeen keittiö ja pelihuone ovat saaneet ekan pintamaalinsa. Tosin keittiön vihreä seinä uupuu vielä, kun tapetti uupuu, jolloin en tiedä oikeaa vihreää...

Isäntä alkoi eilen pesuhuoneen laatoittamisen ja seinät onkin lähes laatoitettu. Siitä tulee hieno! Kamera on tällä hetkellä tontilla, mutta ehkä peskaristakin tulee joskus kuvia...

Tehomiehet ovat paklanneet ja hioneet alatasoa melkein ilman kahvitaukojakin. Tällä vauhdilla ei mene montakaan päivää, kun sinnekin saa vetää pohjamaalia. Vaude! Tuohon alatasoon kun oli tarkoitus paneutua vasta sitten kun ollaan jo muutettu... Vaan hienoa näin :-)

Putkimies tulee perjantaina. Keittiö on tilattu hakua vaille valmiiksi torstaina. Pääsenpä minäkin kaverin muuton ohella sitten kaappien kasaukseen! Keittiön sähköt, katto ja lattia vaan pitäisi tehdä ennen keittiön asentamista, mutta eihän keittiötä tarvitse justiinsa torstaina asentaa. Se joutaa kyllä hetken odottamaan.

Maalämpöpumpun asentaja tulee tontille 12.11. Ei se marraskuun loppu näytäkään ihan mahdottomalta muuttoajankohdalta.

Isäntä oli törmännyt laattakaupassa johonkin raksamieheen, joka oli haastatellut Isäntää kovasti raksa-aikataulusta. Hän ei ollut meinannut uskoa, että runko on tullut tontille toukokuussa, ja Isäntä on melkein yksikseen tuota tölliä ensikertalaisena väkästellyt, ja nyt ollaan jo pintavaiheessa. Tosin onhan meillä aina silloin tällöin ollut tosi tehokkaita apureita tässä matkan varrella. Silti tuntuu tosi ylpeältä, kun itsellä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, kauanko tuollaisen mökin rakentamisessa yleensä kestää!