...ainakaan viralisesti! Joku voisi luulla, että täällä on asuttu jo viikon verran, mutta me ei myönnetä mitään. Huomenna on virallinen muuttotarkastus :-D

Saunaosasto on ovia ja lauteita vaille valmis. Laudetarpeetkin on jo peräkärrissä pihalla, ja huomenissa pitäisi alkaa väkästellä niitä. Saunan harmaista seinistä tuli hienot! Voin vaan sanoa, että ekat löylyt tuossa saunassa maistuvat tällaisille himosaunojille todella makeilta, olivat ne sitten minkälaiset tahansa. Ovet (harmaat lasiovet, saunaan kirkas ja peskariin mattapintainen) löytyivät olle viidellä sadalla Rauta-Otrasta. Baukkarissa mokomat olisivat olleet tilauskamaa, ja hintaakin oli pari sataa enempi. Tässä vaiheessa täytyy jo vähän säästellä...

Peli- ja olohuone ovat listoja vaille valmiita. Keittiöstä puuttuvat myös listat, tasojen raunanauhat ja kaappien vetimet. On kyllä hienoa, kun vesi tulee hanasta ja kahvimaidon voi ottaa jääkkäristä! Elämän suuria iloja!

Äärimmäinen ilonaihe ovat viime viikolla asennetut nappulavalot. Ajatella, meillä tosiaankin syttyvät valot napista painamalla. Enpä olisi uskonut, että se saa tällaista iloa aikaiseksi. Toinen iso ilo on se, että tänään on asenneltu väliovia, jolloin myös pikkuvessassa on pöntön lisäksi ovi - ja oma rauha. Jesh!

Iskä ja Isäntä paukuttivat tänään kiinni alatason kattolaudoituksia. Eteinen ja makkari varmaankin saavat huomenna pintapaneelinsa ja sitten voikin suunnitella makkariin laminaattia. Sen jälkeen työhuoneen saa tyhjäksi muuttokamoista, ja sinne pääsee tekemään pintaa. Hieno juttu.

Nyt täytyy lähteä apulaiseksi väliovien helojen asennukseen.